MIJN SAMENWERKING MET UKJE.NL

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 om 14:33

Mijn samenwerking met Ukje.nl

Begin oktober 2018 ben ik benaderd door Ukje.nl. Via een privé bericht op Instagram raakte we in gesprek. En ontving ik een uitnodiging voor de VIP night van het “In de wolken festival”. Super leuk! Ik twijfelde geen moment en ging opzoek naar oppas voor onze meiden.
Dat leek al snel niet meer nodig want Bub was enthousiast en wilde graag mee en zou voor de meiden zorgen. Top!

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met Ukje hier een kleine intro. Ukje is opgericht in 2011 door Sifra Douma. Zij is dit eigenlijk begonnen voor haar zelf. Doormiddel van mooie en praktische hoezen kan je jouw babymeubels stijlen zoals jij dat wil. En ook hou je dit nog eens makkelijk schoon. Ideaal!

Eerlijk gezegd maakte ik op het in de wolken festival voor de eerste keer echt kennis met Ukje.
Uiteraard had ik op Instagram al heel wat mooie creaties voorbij zien komen, maar nog nooit in het echt. Eenmaal aangekomen bij de stand van Ukje was ik direct enthousiast. Waar moest ik kijken? Alles was zo mooi en vooral heel modern. Wat ik persoonlijk erg tof vind ik dat je je stijl kan doorvoeren in verschillende babymeubels. Zo kan je bijvoorbeeld de print welke je kiest voor je voetenzak voor de Maxi Cosi ook terug laten komen in de hoes voor de Stokke Newborn set. Zo hou je altijd een mooie eenheid.

Wij besloten om de voetenzak voor de buggy/kinderwagen te gaan testen. In de kleurencombinatie Grijs flamingo. Wij plaatste de bestelling op vrijdag avond en de volgende dag hadden we hem al in huis. Op het in de wolken festival is ons al uitgelegd hoe je deze kan bevestigen in de kinderwagen. Super makkelijk en geschikt voor iedere kinderwagen. Hij zit perfect in de kinderwagen en Livèn heeft ook nog voldoende ruimte. Daar was ik namelijk bang voor, ik dacht dan zit ze straks in de kinderwagen, in de voetenzak bij elkaar gedrukt.  Maar dit was dus helemaal niet het geval. Over het uiterlijk van de voetenzak hoef ik eigenlijk maar weinig te vertellen.
WAUW, we vinden hem echt geweldig. Je zou bijna zeggen; laat maar komen dat koude weer. Het is een product om trots op te zijn.

Omdat wij hier zo enthousiast over waren zijn wij ook de hoes voor de Stokke newborn set gaan testen. Ook deze hadden wij na het bestellen direct de volgende dag in huis. Dat vind ik echt een heel groot plus punt. Als ik namelijk iets in mijn hoofd heb en hier moet ik bijvoorbeeld nog 2 weken op wachten is voor mij het plezier er al weer een beetje vanaf. Nou ben ik zelf niet zo handig. Zeg maar gerust dat ik twee linker handen heb. Maar binnen twee minuten had ik de hoes al om de newborn set heen zitten. Dit is ook heel erg prettig wanneer je de hoes een keer wil wassen (dit kan namelijk op 30 graden) je kan hem met gemak er afhalen en hij zit er ook zo weer om heen.
En zeg nou zelf dit staat ook nog eens heel fijn in je kamer. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren en printjes beschikbaar dus je zou ook nog kunnen afwisselen.

Kortom wij zijn heel erg enthousiast over de producten en gaan het hier zeker niet bij laten. Beetje bij beetje komen er stiekem steeds meer producten van Ukje ons leven binnen.

Zie hier zelf de voetenzak en hoes voor de Stokke newborn set.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.