Vind ik het nog wel leuk?

Eigenlijk weet ik niet of ik al eens eerder zo’n persoonlijk bericht heb geschreven.De twijfel is dan ook enorm, ga ik dit wel delen? Of hou ik het voor mezelf.Maar ik heb toch besloten het te delen. De reden? Omdat als er mensen zijn die dit gevoel herkennen ze weten dat ze niet alleen zijn.

Lees meer »

Ik stop ermee

Soms wordt het me allemaal even teveel. Ik haal ontzettend veel plezier en liefde uit het Instagram wereldje. Maar soms..Het kan me soms echt helemaal gek maken. De strijd onderling, jaloezie en het misgunnen. Ik vind het zo jammer. Maar ik doe er zelf onbewust aan mee en ik kan me er zo druk om maken. Als ik dan even goed na ga denken slaat dat helemaal nergens op natuurlijk. Dit is trouwens niet alleen op Instagram maar ook met Whatsapp, Facebook en andere social media. De reden dat ik in eerste instantie alleen Instagram noem is omdat ik me daar het meest op focus.

Lees meer »

Slapeloze nachten

Na mijn oproep zojuist op Instagram kreeg ik héél veel vragen om de tips te delen.Ik ben maar direct achter de computer gaan zitten om het uit te typen. Nu zit alles tenslotte nog vers in mijn geheugen.Laat ik beginnen met onze situatie te delen.

Lees meer »

Plog sunparks

Geen “blog” maar een “plog”Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf eerst helemaal niet wist wat dat was een “plog”

Lees meer »