Ik stop ermee

Gepubliceerd op 2 oktober 2020 om 14:47

Soms wordt het me allemaal even teveel. Ik haal ontzettend veel plezier en liefde uit het Instagram wereldje. Maar soms..
Het kan me soms echt helemaal gek maken. De strijd onderling, jaloezie en het misgunnen. Ik vind het zo jammer. Maar ik doe er zelf onbewust aan mee en ik kan me er zo druk om maken. Als ik dan even goed na ga denken slaat dat helemaal nergens op natuurlijk. Dit is trouwens niet alleen op Instagram maar ook met Whatsapp, Facebook en andere social media. De reden dat ik in eerste instantie alleen Instagram noem is omdat ik me daar het meest op focus.

Waarom ben ik begonnen met Instagram? O ja, omdat ik een soort van dagboek bij wilde houden voor mezelf. En daar gaat het dus mis. Voor mezelf! En momenteel ben ik meer bezig met wat andere er van vinden. Staat het wel mooi in mijn feed? Klopt deze tekst wel? Staan er geen schrijffouten in? Vergeet ik niemand te noemen? Maar het belangrijkste vergeet ik daarbij: mezelf! En dat moet anders. Vandaar dat ik stop!

Ik stop met het druk maken om Instagram. Vanaf nu ga ik foto’s plaatsen die ik over een aantal jaar wil terug kijken. Momenten die de meiden later zelf terug kunnen kijken. En momenten waar ik gelukkig van word. Geen samenwerkingen meer met bedrijven? Jawel! Zeker wel. Dat is iets waar ik heel erg veel plezier uit haal. Maar ik ga me er niet meer druk om maken als het niet lukt.

Door deze verandering hoop ik nog veel meer plezier uit social media te halen. Jullie zijn dus nog lang niet van mij af. 🖤

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.