Kindmodel - Livèn

Kindmodel Livèn klik hier voor haar persoonlijke portfolio. Boekingen via Kidz Management.In deze blog ga ik jullie meenemen in een stukje leven van onze dochter Livèn. Ze mag zichzelf een kindmodel noemen en haalt hier veel plezier uit.

Lees meer »

Nieuwe naam, nieuw begin

Yeah! Nieuwe naam, een nieuw begin.Na heel lang twijfelen (lees zo'n 1,5 jaar) is de kogel nu eindelijk door de kerk. Mommyslife.92 wordt de.familieklein

Lees meer »

Opgelicht voor duizenden euro's

Via mijn Instagram account Mommyslife.92 heb ik al wat verschillende berichten gedeeld over dit onderwerp. Toch krijg ik vaak vragen hierover.Vragen als: wat is er precies aan de hand, waarom deel je dit openbaar en hoe nu verder dan? En in deze blog wil ik wat antwoorden geven op deze vragen. In deze blog ga ik geen namen noemen van de persoon die ons dit heeft aangedaan. Dit omdat ik oprecht denk dat deze persoon ziek is. Ze heeft zelf ook een gezin en ik denk dat ze zelf nu inmiddels ook goed in de problemen zitten. Gezien wij niet de enige zijn die door haar zijn opgelicht er zijn namelijk nog zo'n 20 ondernemers de dupe. 

Lees meer »