Nieuwe naam, nieuw begin

Gepubliceerd op 9 november 2020 om 13:49

Yeah! Nieuwe naam, een nieuw begin.
Na heel lang twijfelen (lees zo'n 1,5 jaar) is de kogel nu eindelijk door de kerk. Mommyslife.92 wordt de.familieklein

Voor veel mensen waarschijnlijk geen big deal, maar voor mij toch wel een dingetje. Ik begon mijn Instagram account Mommyslife.92 tijdens de zwangerschap van Livèn. Ik wilde graag een plekje waar ik alle spam kon plaatsen over het zwanger zijn. Ik vond het leuk om inspiratie van Pinterest te halen en dit te delen op Instagram. Af en toe deelde ik wat eigen foto's van aankopen die ik had gedaan tijdens de zwangerschap.
Story's bestonden toen nog niet op Insta en ik deelde van ook alles op mijn feed. Geen idee had ik van een algoritme of het bereik wat je foto op dat moment had. Het was voor mij gewoon een fijne plek om voor mezelf een moodboard te maken. Inmiddels is het veel meer dan dat geworden. Het is een grote hobby waar ik soms zelfs inkomsten uit kan halen, hoe bizar is dat. Zoveel lieve mensen leren kennen via deze Insta wereld en sommige zijn zelfs hele goede vrienden geworden. Samenwerkingen waar ik nooit van had durven dromen en onze meisjes die beide zo af en toe als model gevraagd worden voor een toffe shoot. Kortom, het is zoveel meer dan alleen social media. 

Maar naast deze mooie kanten heeft het soms ook zijn negatieve kanten. Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan zou ik zeker de woorden onzeker en perfectionistisch gebruiken. En juist die twee woorden staan mezelf soms zo in de weg. Laatst was ik het plezier dan ook even helemaal kwijt in Instagram. Het maakt me onzeker als een foto minder likes krijgt. Vragen als: waarom vinden mensen dit niet leuk? Vinden ze het niet mooi?  Of vinden ze mij niet leuk als persoon? Of erger nog misschien heb ik wel iets verkeerd gedaan in hun ogen? Heb ik iemand gekwetst? spoken vaak door mijn hoofd. Ik wil graag door iedereen leuk gevonden worden, al weet ik ook wel dat dat helemaal niet kan. Daarnaast wil ik dat alles er perfect uit ziet alles moet er goed en netjes uit zien voor ik een foto plaats. Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. 
Want ik maak niet alleen mezelf hier mee onzeker, maar misschien ook wel andere. Dus dit ga ik lekker los laten. Ik wil zoveel mogelijk het echte leven laten zien. Ook de minder leuke dingen die hierbij horen. Want hey, het huis is hier negen van de tien keer helemaal niet zo netjes opgeruimd als dat ik het laat lijken. Soms zit ik op een doordeweekse dag om 13.00 uur nog in mijn slaapoutfit. En weet je dat is helemaal prima! Dat mag gezien worden en zelfs gedeeld worden.

In december 2019 zijn wij er achter gekomen dat we zijn opgelicht door onze boekhoudster voor een enorm bedrag.
Hierdoor staat ons leven op zijn kop en hebben wij het financieel best wel erg zwaar. De lieve woorden, kaartjes en cadeautjes die wij hebben ontvangen van mensen die we hebben leren kennen via Instagram zijn onbeschrijfelijk lief. Wij zullen ons verhaal dan zo nu en dan ook blijven delen doormiddel van een update van de situatie. Gewoon om even van ons af te kunnen schrijven maar ook omdat al jullie lieve woorden ons soms gewoon weer even dat zetje geven om door te vechten.

De nieuwe naar staat symbool voor een nieuwe start, een nieuw begin.
De naam de.familieklein staat voor samen, want samen zijn wij sterk en wij samen als gezin zal voor altijd zijn!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.