Kindmodel - Livèn

Gepubliceerd op 13 september 2022 om 11:56

Kindmodel Livèn klik hier voor haar persoonlijke portfolio. Boekingen via Kidz Management.
In deze blog ga ik jullie meenemen in een stukje leven van onze dochter Livèn. Ze mag zichzelf een kindmodel noemen en haalt hier veel plezier uit.

foto: Noppies - fotografie: Tjitske Argicola

Mensen vinden er wat van, iedereen heeft er een mening over. Maar de enige mening dit telt is die van het kind. En laat onze kinderen het nou geweldig vinden om voor de camera te mogen staan. Het zal in deze blog vooral gaan om onze oudste dochter Livèn. Niet omdat onze jongste dochter niet goed of mooi genoeg is, maar omdat Livèn momenteel het meest actief is in de wereld van kindermodellen. Laat ik eerst zeggen dat het niet eens gaat om dat een kind "mooi" moet zijn. Want het ene kind is niet mooier dan het andere kind. Het zit hem in een uitstraling en misschien net dat tikkeltje apart zijn en anders dan andere. Maar zeker niet mooier dan een ander kind. Iedereen is mooi op zijn eigen manier. 

Een fotoshoot is voor Livèn vooral een uitje en ook een groot avontuur. Een avontuur waar ze iedere keer weer wat van leert. Wanneer ze bij een fotoshoot is zien wij haar als ouders steeds weer een beetje groeien. Zoals ik hierboven al even schreef er zijn verschillende meningen over. Er zijn mensen die het geweldig vinden maar sommige hebben er ook zo hun vraagtekens bij en dat mag. Wat ik belangrijk vind om te melden is dat het niet te vergelijken is met de volwassen modellenwereld. Er is tijdens een fotoshoot met kinderen altijd tijd en ruimte om gewoon kind te zijn zelfs tijdens het shooten. Kinderen worden nooit gedwongen (dit hebben wij nog nooit mee gemaakt) en als dit wel zou gebeuren nemen we haar uiteraard mee naar huis en zouden hier een melding van maken. 

Maar dit is nooit nodig, er is vrijwel altijd eten en drinken aanwezig voor de kinderen en in de meeste gevallen ook speelgoed. Vaak is dit speelgoed helemaal niet interessant want Livèn vind de visagie veel leuker. Een poeder, lipgloss en een beetje nagellak en haar dag kan niet meer stuk. Ze voelt zich een prinses en dat straalt ze dan ook uit. Zodra ze voor de camera staat komt er een bepaalde rust over haar. Ze voelt zich zelfverzekerd en weet dat dit iets is wat ze kan. Dat voelt voor haar prettig, ze luistert goed naar de aanwijzingen die ze krijgt. Soms zijn deze aanwijzingen in het engels. Ze kan hier inmiddels goed mee omgaan, ze verstaat het en kan zelf reageren. 

foto's Livèn voor Zara kids 

Sinds november 2021 staat ze exclusief ingeschreven bij Kidz management. Wat betekend dat alle fotoshoots verlopen via dit bureau, we hebben hier persoonlijke aanspreekpunten en het contact verloopt altijd via hun. Dit vinden wij erg prettig omdat zo alles overzichtelijk is en we er ook altijd terecht kunnen voor adviezen. Inmiddels heeft Livèn al veel geweldige opdrachten via Kidz management mogen doen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Zo mocht ze o.a. shooten voor Mango, Foot Locker, Van Haren, Kruidvat, Prenatal, Vingino, Scapino, Mingo, Noppies en nog meer. Het zijn ervaringen om nooit meer te vergeten. Livèn zelf heeft het dan ook vaak over dingen die ze heeft meegemaakt tijdens een shoot. Het maakt veel indruk op haar en begint zelf in te zien wat ze allemaal kan.

foto's Livèn voor Mango.

Zoals ik in het begin al even schreef gaat deze blog voornamelijk over onze dochter Livèn. Maar ook onze jongste dochter is te vinden in de modellenwereld. Ze staat sinds kort ook ingeschreven bij Kidz management en heeft hier haar eerste shoot al mogen doen. Ook zij heeft haar eigen portfolio hier op deze website. Je vindt haar portfolio hier. Noveé is nog een stukje jonger en heeft nog wat minder besef, toch luistert ze al goed naar de aanwijzingen en ook zij straalt zodra er een camera op haar wordt gericht. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we heel erg trots zijn op onze twee meiden. Hieronder delen we nog een aantal eindresultaten. 

foto's Livèn voor Noppies.

foto's Livèn voor Sproet&Sprout

foto's Livèn voor AMG Group - fotografie Mirjam Kesting - produced by Kidz Management / March studios

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.