IN DE WERELD VAN FUNCKY LIFE

Zelf vind ik het leuke om nieuwe (web)shops te ontdekken. En dan bedoel ik nieuw in de zin van voor mezelf nieuw. Want de webshop waar ik het vandaag over ga hebben is al lang niet meer nieuw. Ze bestaan namelijk al één jaar! Reden voor een feestje en dat feestje deelde ze met alle volgers op Facebook en Instagram. Hoe leuk is dat?! Caressa is de eigenaresse van Funcky Life en daarnaast ook nog een enorme lieverd. Persoonlijk vind ik dat altijd zo prettig als het gezicht achter een webshop een fijn persoon is. Fijn om mee te kunnen communiceren, maar ook wanneer je iets voor ze terug doet dat ze het waarderen. Caressa is zo'n persoon, ze is altijd dankbaar. En daarom dat ik dit graag met iedereen wil gaan delen.

Lees meer »

HAVE A GREAT HAIR DAY

Kennen jullie het merk Imperity?Om heel eerlijk te zijn, ik kende het dus niet. Mij is gevraagd door Hair And Beauty Online of ik de producten van IMPERITY wilde testen.Nou ben ik natuurlijk geen beautyblogger of iets in die richting, maar ik ben wel een vrouw een mama die het fijn vindt om goed voor zichzelf te zorgen.Want mama’s zeg nou eerlijk dat moment van even kunnen douchen (al is het maar die ene minuut) kan soms toch echt als een geschenk voelen in onze drukke leventjes.Dat is ook de reden dat ik deze samenwerking ben aangegaan, even iets voor mezelf.

Lees meer »

NESTLÉ AVONDPAPJE SMAAKTEST

Een samenwerking met Nestlé, ik kan wel zeggen dat ik hier toch wel trots op ben.We hebben al meerder malen producten toegestuurd gekregen om te testen.En tot op heden is en nog niks dat niet in de smaak is gevallen. Uiteraard vindt Livèn het ene producten lekkerder of interessanter dan het andere,maar zeg nou eerlijk wij lusten ook niet alles.

Lees meer »