IN DE WERELD VAN FUNCKY LIFE

Gepubliceerd op 30 maart 2021 om 12:42

Zelf vind ik het leuke om nieuwe (web)shops te ontdekken. En dan bedoel ik nieuw in de zin van voor mezelf nieuw. Want de webshop waar ik het vandaag over ga hebben is al lang niet meer nieuw. Ze bestaan namelijk al één jaar! Reden voor een feestje en dat feestje deelde ze met alle volgers op Facebook en Instagram. Hoe leuk is dat?! Caressa is de eigenaresse van Funcky Life en daarnaast ook nog een enorme lieverd. Persoonlijk vind ik dat altijd zo prettig als het gezicht achter een webshop een fijn persoon is. Fijn om mee te kunnen communiceren, maar ook wanneer je iets voor ze terug doet dat ze het waarderen. Caressa is zo'n persoon, ze is altijd dankbaar. En daarom dat ik dit graag met iedereen wil gaan delen.

Want! Ik heb namelijk een super tof pakket van haar ontvangen en dat wil ik graag aan jullie laten zien er wat dingen over vertellen. Ik neem jullie graag mee doormiddel van foto's aangevuld met wat tekst. Dus ik beloof geen lange lappen tekst en uren lezen ;)

Om een steentje bij te dragen aan een betere wereld wordt bij Funcky Life de verzendverpakking hergebruikt. Wat goed hè. En toch ziet het er nog gezellig uit als je het ontvangt. Alles is mooi verpakt, een echt feestje om uit te pakken. Hierboven deel ik dan ook wat foto's van hoe ik het pakket heb mogen ontvangen. Toen de meiden het zagen riepen ze heel hard: cadeautjes.... voor mij? Nou als dat geen glimlach op je gezicht brengt.

Wat hebben wij precies ontvangen? Wij hebben gekozen voor het rokje - Stone rib in de maat 110/116. Normaal gesproken draagt Livèn maar 104 en soms 110. Voor de zekerheid heb ik daarom gekozen voor 110/116. En dat is naar mijn mening een goed keuze geweest. Hij zit perfect en is mooi qua lengte. Zelf denk ik dat een maat kleiner echt te kort was geworden.
Tevens ontvingen wij een strik diadeem deze is te kiezen is zes verschillende printjes en wij hebben gekozen voor de print Dottie.
Maar dat is nog niet alles want je kan ook bij Funcky life terecht voor kinder sieraden. Hoe leuk?! De set die je hierboven al een beetje op de foto ziet is de kinder sieraden set sunflower. Je kan hierbij kiezen voor de witte of blauwe variant. Wij kozen voor wit.

De producten van Funcky Life zijn ook erg leuk om cadeau te geven.
Bij ons thuis worden de meiden altijd helemaal blij van haarbandjes of sieraden. En handig om te weten is ook wel dat Funcky life een gratis inpakservice aanbied. En zelf bij deze gratis service kan je kiezen in welke stijl jij dit graag verpakt zou willen hebben. Zo kun je een leuk cadeautje helemaal compleet kopen. Dat scheelt weer tijd ;)

Zoals ik hierboven eigenlijk al even schreef hebben wij ook een rokje ontvangen van Funcky Life. Dit is nieuw in de collectie en stiekem was ik dus wel heel erg benieuwd naar de kwaliteit en hoe het rokje zou vallen. Ik ken Funcky Life natuurlijk alleen nog maar van de haar accessoires dus dit was helemaal nieuw voor mij. Ik twijfelde dan ook geen seconde toen mij gevraagd werd of ik er een review over wilde schrijven. Super leuk zelfs. We hebben dus gekozen voor maat 110/116. En daar ben ik wel blij mee, zelf vind ik rokjes al vrij snel te kort worden en dat vind ik niet mooi maar ik vind het eigenlijk ook niet kunnen. Je gaat zelf toch ook niet met een te kort rokje de straat op. Dus ik ben heel blij met de keuze voor die maat. Hij valt nu precies goed. De stof van het rokje voelt dik aan maar is toch soepel. Soms heb je bij een wat dikkere stof dat het zo stug is en dan vind ik het vaak ook niet zo mooi zitten. Dat is hier niet het geval. Hier onder deel ik wat foto's van onze dochter Livèn met het rokje aan. 

Wij zijn fan van Funcky Life, maar dat was denk ik al wel duidelijk. Mooie kwaliteit van alle producten, hele fijne service en hip en modern. Ik denk dat dat is hoe ik ze het beste kan omschrijven. Van alles wat wij hebben ontvangen heb ik hierboven de linkjes al toegevoegd om het even overzichtelijk te houden zat ik hier onder alles nog een keer op een rijtje. 

Kids sieraden set - Sunflower: klik hier.
Strik diadeem: klik hier.
Rokje - Stone rib: klik hier.

 

Ben jij na het lezen van deze blog ook helemaal enthousiast geworden? Dan heb ik goed nieuws. Want bij besteding van € 25,- of meer krijg je nu een gratis setje armbandjes cadeau.

Benoem bij de bestelling van de.familieklein en je ontvangt automatisch het setje armbandjes. Hoe leuk is dat! 

Bestellen kan via de website www.funckylife.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda Meijer
3 jaar geleden

Wauw ontzettend leuk.. Ik ken caressa ook en ze is zo enthousiast en lieve meid..