Kindmodel - Livèn

Kindmodel Livèn klik hier voor haar persoonlijke portfolio. Boekingen via Kidz Management.In deze blog ga ik jullie meenemen in een stukje leven van onze dochter Livèn. Ze mag zichzelf een kindmodel noemen en haalt hier veel plezier uit.

Lees meer »

IN DE WERELD VAN FUNCKY LIFE

Zelf vind ik het leuke om nieuwe (web)shops te ontdekken. En dan bedoel ik nieuw in de zin van voor mezelf nieuw. Want de webshop waar ik het vandaag over ga hebben is al lang niet meer nieuw. Ze bestaan namelijk al één jaar! Reden voor een feestje en dat feestje deelde ze met alle volgers op Facebook en Instagram. Hoe leuk is dat?! Caressa is de eigenaresse van Funcky Life en daarnaast ook nog een enorme lieverd. Persoonlijk vind ik dat altijd zo prettig als het gezicht achter een webshop een fijn persoon is. Fijn om mee te kunnen communiceren, maar ook wanneer je iets voor ze terug doet dat ze het waarderen. Caressa is zo'n persoon, ze is altijd dankbaar. En daarom dat ik dit graag met iedereen wil gaan delen.

Lees meer »

Morning afterpil en toch zwanger

Ik weet het nog goed het was december 2017. Livèn was 9 maanden oud (jong) en ik was wat dingen aan het veranderen in huis. We hadden zo'n letterbord staan waar je van die quotes op kan schrijven weet je wel? Ik dacht tijd voor een nieuwe quote. Ik koos voor de zin: make it a December to remember. Achteraf gezien hebben we dit wel erg letterlijk genomen, want die maand werd ik ongepland (maar heel erg welkom) zwanger van onze jongste dochter Noveé.

Lees meer »

Nieuwe naam, nieuw begin

Yeah! Nieuwe naam, een nieuw begin.Na heel lang twijfelen (lees zo'n 1,5 jaar) is de kogel nu eindelijk door de kerk. Mommyslife.92 wordt de.familieklein

Lees meer »

Opgelicht voor duizenden euro's

Via mijn Instagram account Mommyslife.92 heb ik al wat verschillende berichten gedeeld over dit onderwerp. Toch krijg ik vaak vragen hierover.Vragen als: wat is er precies aan de hand, waarom deel je dit openbaar en hoe nu verder dan? En in deze blog wil ik wat antwoorden geven op deze vragen. In deze blog ga ik geen namen noemen van de persoon die ons dit heeft aangedaan. Dit omdat ik oprecht denk dat deze persoon ziek is. Ze heeft zelf ook een gezin en ik denk dat ze zelf nu inmiddels ook goed in de problemen zitten. Gezien wij niet de enige zijn die door haar zijn opgelicht er zijn namelijk nog zo'n 20 ondernemers de dupe. 

Lees meer »

HAVE A GREAT HAIR DAY

Kennen jullie het merk Imperity?Om heel eerlijk te zijn, ik kende het dus niet. Mij is gevraagd door Hair And Beauty Online of ik de producten van IMPERITY wilde testen.Nou ben ik natuurlijk geen beautyblogger of iets in die richting, maar ik ben wel een vrouw een mama die het fijn vindt om goed voor zichzelf te zorgen.Want mama’s zeg nou eerlijk dat moment van even kunnen douchen (al is het maar die ene minuut) kan soms toch echt als een geschenk voelen in onze drukke leventjes.Dat is ook de reden dat ik deze samenwerking ben aangegaan, even iets voor mezelf.

Lees meer »

NESTLÉ AVONDPAPJE SMAAKTEST

Een samenwerking met Nestlé, ik kan wel zeggen dat ik hier toch wel trots op ben.We hebben al meerder malen producten toegestuurd gekregen om te testen.En tot op heden is en nog niks dat niet in de smaak is gevallen. Uiteraard vindt Livèn het ene producten lekkerder of interessanter dan het andere,maar zeg nou eerlijk wij lusten ook niet alles.

Lees meer »

GASTBLOG CONCHITA – EERSTE VERJAARDAG

De eerste verjaardag van je kindje, een heel bijzonder moment.Power mama Conchita is druk bezig met de voorbereidingen voor de verjaardag van haar zoontje Jelte.Het is zo leuk om te lezen hoe iedereen dit op zijn eigen manier doet. Heel veel lees plezier!

Lees meer »

GASTBLOG ROSANNE – BASISSCHOOL

Over loslaten gesproken! Je kindje dat voor de eerste keer naar de basisschool gaat.Ik wil er nog even niet aan denken. Maar voor Rosanne en Mayra was daar het moment al.De eerste keer basisschool! Rosanne vertelt ons hoe dit is gegaan en deelt haar tips met ons.

Lees meer »

GASTBLOG CHAYENNE - WERKENDE MAMA

Het grootste deel van alle mama’s zijn momenteel eigenlijk ook wel aan het werk.Maar toch doet iedereen dit op zijn eigen manier. Chayenne is mama van Quin en bonus mama van Sytze.Daarnaast werkt zij als stewardess bij KLM. Zij vertelt ons hoe zij dit alles combineert. 

Lees meer »

GASTBLOG MELANIE – HUISHOUDEN

Dit keer geen nieuw gezicht op de blog. Zie hier namelijk blog nummer 2 van Melanie.Toch nog even een korte intro: Melanie is mama van in totaal zeven prachtige kids.Vandaag verteld zij hoe ze dit allemaal doet in combinatie met het huishouden. Ik was hier zelf toch wel erg benieuwd naar.

Lees meer »