GASTBLOG CHAYENNE - WERKENDE MAMA

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 om 14:24

Het grootste deel van alle mama’s zijn momenteel eigenlijk ook wel aan het werk.
Maar toch doet iedereen dit op zijn eigen manier. Chayenne is mama van Quin en bonus mama van Sytze.
Daarnaast werkt zij als stewardess bij KLM. Zij vertelt ons hoe zij dit alles combineert. 

Hoi allemaal!

Ik ben gevraagd door Jaimy (mommyslife.92) om een stukje te schrijven voor haar website. Ik weet niet of ik hier goed in ben.. maar ik ga het proberen!
Ik zal me eerst even voorstellen: mijn naam is Chayenne en ik ben 27 jaar. Ik woon samen met mijn vriend Ard, zijn zoontje Sytze (7 jaar), de hond Dizzy (Amerikaanse Stafford) en sinds februari 2018 is daar onze kleine Quin bij gekomen.
Inderdaad; wij zijn een samengesteld gezin en dit gaat hartstikke prima! Sytze is super blij dat hij nu een broertje heeft en Quin is heel erg blij met Sytze als grote broer. Hij is zó blij als Sytze weer bij ons het huis in loopt, nadat hij een paar dagen bij zijn moeder is geweest, en dat is heel erg leuk om te zien.

Mijn vriend heb ik ruim 5,5 jaar geleden leren kennen.. in het vliegtuig!

Ik ben stewardess bij KLM en mijn vriend zat bij mij aan boord.

We raakten aan de praat en aan het eind van de vlucht vroeg hij mijn nummer (gelukkig, want ik durfde niet!!!) en van het een kwam het ander..
Inmiddels zijn we een paar jaar verder en hebben we in februari een zoontje gekregen: Quin. Met mijn beroep als stewardess en ook het onregelmatige werk van mijn vriend is het niet altijd even makkelijk met een kleintje er bij. Gelukkig heb ik een super lieve mama en een super lief zusje waar Quin eigenlijk altijd is als ik ben vliegen en Ard werken is.

Ik krijg regelmatig de vraag of ik het niet moeilijk vind om weg te zijn van Quin.. Ik ben in 2013 begonnen met vliegen bij KLM Cityhopper, dat zijn vluchten binnen Europa en daar was ik max. 5 dagen weg van huis. Eind oktober ben ik over gegaan naar “de grote” KLM, dit zijn intercontinentale vluchten én ook Europese vluchten. Dit is natuurlijk heel erg leuk, hier droomde ik al van als klein meisje. De wereld ontdekken! Dit heeft alleen wel als gevolg dat ik langer dan 5 dagen van huis kan zijn.. Vind ik dit moeilijk? Ja en nee. Ik vind het heel erg om niet bij Quin te zijn een paar dagen maar aan de andere kant is hij áltijd op een goed plekje, ik hoef me nooit zorgen te maken. Daardoor kan ik met een gerust hart gaan vliegen en genieten van alle mooie bestemmingen die ik voor mijn werk mag zien en ontdekken! Het is echt de mooiste baan van de wereld.

En nu ik het toch over werk heb.. Een tijd geleden ben ik begonnen met het maken van gepersonaliseerde armbandjes. Dit begon eigenlijk als “grap” maar is een beetje uit de hand gelopen (waar Instagram al niet goed voor is!). Het zijn armbandjes, van elastiek, in allerlei verschillende soorten kleuren en printjes. Deze kan je zelf samenstellen; van namen, woorden tot verschillende bedels. Aangezien ik parttime vlieg, en dus veel thuis ben, vind ik dit heel leuk om te doen in mijn vrije tijd (wanneer Quin slaapt dus..). Inmiddels vliegen de bestellingen de deur uit en ik hoop dat de bestellingen blijven komen! Zijn jullie benieuwd? Kijk dan even op mijn Instagram: lunabeau.nl.

Ik dacht dat ik niet zoveel te vertellen had maar inmiddels heb ik al weer heel wat getypt. Ik laat het er even bij voor nu en wie weet… tot snel!

Liefs Chayenne (mama.van.quin)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.