GASTBLOG CONCHITA – EERSTE VERJAARDAG

De eerste verjaardag van je kindje, een heel bijzonder moment.Power mama Conchita is druk bezig met de voorbereidingen voor de verjaardag van haar zoontje Jelte.Het is zo leuk om te lezen hoe iedereen dit op zijn eigen manier doet. Heel veel lees plezier!

Lees meer »

GASTBLOG ROSANNE – BASISSCHOOL

Over loslaten gesproken! Je kindje dat voor de eerste keer naar de basisschool gaat.Ik wil er nog even niet aan denken. Maar voor Rosanne en Mayra was daar het moment al.De eerste keer basisschool! Rosanne vertelt ons hoe dit is gegaan en deelt haar tips met ons.

Lees meer »

GASTBLOG CHAYENNE - WERKENDE MAMA

Het grootste deel van alle mama’s zijn momenteel eigenlijk ook wel aan het werk.Maar toch doet iedereen dit op zijn eigen manier. Chayenne is mama van Quin en bonus mama van Sytze.Daarnaast werkt zij als stewardess bij KLM. Zij vertelt ons hoe zij dit alles combineert. 

Lees meer »

GASTBLOG MELANIE – HUISHOUDEN

Dit keer geen nieuw gezicht op de blog. Zie hier namelijk blog nummer 2 van Melanie.Toch nog even een korte intro: Melanie is mama van in totaal zeven prachtige kids.Vandaag verteld zij hoe ze dit allemaal doet in combinatie met het huishouden. Ik was hier zelf toch wel erg benieuwd naar.

Lees meer »

GASTBLOG JENNY – HET PERFECTE PLAATJE

Jenny (31 jaar) woont samen met Levi (32 jaar) en zoontje Nev (6 maanden).Alleen al voor de prachtige naam Nev Maine vond ik dat deze blog geplaatst moest worden.Maar hoe fijn is het om het verhaal van Jenny te mogen lezen. Zij neemt ons mee in haar wereld.Een verhaal waarin je even in het gelukkige leven van een ander mag kijken. 

Lees meer »

GASTBLOG HERMA – OMA

Deze gastblog is geschreven door een voor mij wel heel erg speciaal persoon in mijn leven. Hij is namelijk geschreven door mijn eigen moeder. Zij vertelt in dit artikel hoe het is om oma te worden en te zijn.Ik kan al wel vast verklappen dat ik bij het lezen een glimlach van oor tot oor kreeg. En ik maak dan ook mooi even van de gelegenheid gebruik door te zeggen dat ik ontzettend trots op haar ben.

Lees meer »

GASTBLOG MELANIE – VOEDING EN BEWEGEN

Vandaag deel ik de allereerste gastblog bij Mommyslife.92. Dit artikel is geschreven door Melanie Gesman.Melanie is mama van vijf prachtige kinderen en ook nog bonusmama van twee mooie dochters. Kortom een druk gezinsleven.In deze blog neemt zij ons mee in de eerste weken na de geboorte van haar tweeling. Ze gaat in op het besteden van aandacht aan lichaam en gezondheid.Met een aantal hele handige tips. Lezen jullie mee?

Lees meer »

Bloggers gezocht

Voor mijn nieuwe website ben ik opzoek naar dames of heren die het leuk vinden om een gastblog te schrijven.Welke nieuwe website? Deze! De website waar je nu op aan het kijken bent. En nu je er toch bent, kijk gerust even rond ;). Oké, genoeg reclame. Terug naar waar het om gaat. Mommyslife92 is dus opzoek naar een dame of een heer die een blog willen schrijven. Deze blog zal (indien goedgekeurd) worden gepubliceerd op Mommyslife92. Uiteraard zitten hier wel wat “spelregels” aan verbonden.

Lees meer »