Bloggers gezocht

Gepubliceerd op 2 oktober 2020 om 15:04

Voor mijn nieuwe website ben ik opzoek naar dames of heren die het leuk vinden om een gastblog te schrijven.
Welke nieuwe website? Deze! De website waar je nu op aan het kijken bent. En nu je er toch bent, kijk gerust even rond ;). Oké, genoeg reclame. Terug naar waar het om gaat. Mommyslife92 is dus opzoek naar een dame of een heer die een blog willen schrijven. Deze blog zal (indien goedgekeurd) worden gepubliceerd op Mommyslife92. Uiteraard zitten hier wel wat “spelregels” aan verbonden.

Regels:

  • Het onderwerp van de blog dient te gaan over het ouderschap. In de breedste zin van het woord. Twijfel jij of jouw onderwerp passend is? Stuur dan gewoon een mail naar info@mommyslife92.nl
  • Het mag geen reclame artikel worden. Gaat het over een bepaald product? Dat mag! Maar vertel dan jouw oprechte mening en bevindingen.
  • Bij de blog dienen passende foto’s aangeleverd te worden. (deze worden gecontroleerd)
  • Wanneer de blog online komt wordt het op prijs gesteld als je zelf ook jouw verhaal promoot op social media

Wat vind ik belangrijk en wat niet:

  • Zorg dat je jouw verhaal schrijft met enthousiaste en/of inleving. Ik ben er van overtuigd dat als jij het fijn vindt om te schrijven je lezer dit ook weer ervaart.
  • Het mag geen blog worden waarin andere mensen beledigd worden en of worden zwart gemaakt. Positiviteit vind ik heel erg belangrijk.
  • Heb jij een “heftig” verhaal om te delen? Vertel dit alleen als jij dit echt zelf wil. Doe het niet omdat bijvoorbeeld jouw buurvrouw het zo’n goed idee vindt. Jij moet volledig achter het delen van je verhaal staan.
  • Spelfouten! Haha, nou je zal begrijpen dat ik me daar niet zo druk om maak. Ik vind het veel belangrijker dat je verhaal overkomt en dat het fijn en/of leuk is om te lezen. Dat mensen tips of steun uit het verhaal halen.
  • Humor! Ik vind humor redelijk belangrijk.  (Uiteraard als het onderwerp hierbij past)

Ben jij na het lezen van al het bovenstaande nog steeds enthousiast?
Stuur dan een mail naar info@mommyslife92.nl en vertel mij waar jij een blog over zou willen schrijven. O ja, en stel je even voor 😉 Dat is wel zo handig.

Liefs,

Jaimy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.