HAVE A GREAT HAIR DAY

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 om 14:39

Kennen jullie het merk Imperity?
Om heel eerlijk te zijn, ik kende het dus niet. Mij is gevraagd door Hair And Beauty Online of ik de producten van IMPERITY wilde testen.
Nou ben ik natuurlijk geen beautyblogger of iets in die richting, maar ik ben wel een vrouw een mama die het fijn vindt om goed voor zichzelf te zorgen.
Want mama’s zeg nou eerlijk dat moment van even kunnen douchen (al is het maar die ene minuut) kan soms toch echt als een geschenk voelen in onze drukke leventjes.
Dat is ook de reden dat ik deze samenwerking ben aangegaan, even iets voor mezelf.

Toen ik het pakketje binnen kreeg plaatste ik direct een foto in mijn verhaal op Instagram.
Want trots als ik dan ben wil ik dat gelijk delen met het liefst de hele wereld. Er kwam een reactie op mijn verhaal, een niet zo positieve reactie.
Er stond namelijk: voor mij geen Imperity meer! Je snapt mijn interesse was gewekt en ik ben natuurlijk vragen gaan stellen. Deze dame gaf aan dat zij hier erg droge haren van kreeg en het voor haar geen succes was.
Iets wat kan natuurlijk, ik moet zeggen dat ik hierdoor nog meer nieuwsgierig was geworden naar de producten. Maar ik wilde er eerst goede foto’s van maken zodat ik deze kon toevoegen aan de blog.

Oké genoeg gekletst jullie zijn vast benieuwd over welke producten ik het nu precies heb.

Imperity Gourmet Vie shampoo

Imperity Gourmet Vie conditioner

Gourmet Vie mask

Imperity Bi-Phase

Imperity Argan Oil

Alle bovenstaande productnamen zijn clickable (is dit een bestaand woord haha?)door op het product te klikken kom je direct uit bij de bijbehorende website. Handig!

En ik ga gewoon bovenaan het lijstje beginnen met mijn bevindingen te delen. Imperity Gourmet Vie shampoo, nou zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier dus om een shampoo.
Natuurlijk heb ik mij ook verdiept in de samenstelling van dit product. Zo bevat deze shampoo Keratine en Argan Oil, deze producten zorgen voor een verzorgende werking voor je haar.
Ook wel een belangrijk puntje om te noemen vind ik dat de shampoo geen parabenen bevat. En dan iets waar ik zo blij van word, de geur! De geur van deze shampoo is niet normaal zo lekker.
Het is net of je je haar aan het wassen bent met parfum. Dit is ook niet zo gek want de geur van deze shampoo is namelijk geïnspireerd op de geur La Vie Est Belle. Zo jammer dat ik niet even een geur kan importeren in deze blog.
Want echt alleen voor de geur wil je deze shampoo al hebben.

Nr. 2 op het lijstje is Imperity Gourmet Vie conditioner. Misschien is het best apart maar ik koop zelf niet zo snel een conditioner dus ik was eigenlijk extra verast met dit product.
Qua samenstelling van dit product kan ik eigenlijk heel erg kort zijn. Hiervoor geldt namelijk het zelfde als bij de shampoo: wel Keratine en Argan Oil, geen parabenen!
En ook hier is die weer de heerlijke geur. Zei ik al dat de geur heerlijk is? Na het gebruik van deze conditioner voel je echt direct de zachtheid van je haar. Ik heb zelf heel erg dun en stijl haar dus ik ben altijd een beetje bang dat het dan helemaal plat en glad langs mijn hoofd gaat hangen. Maar dit was zeker niet het geval je haar wordt er echt veel zachter van maar zeker niet zo glad dat je er verder ook niks meer mee kan.

Gourmet Vie Mask, is een masker die voor optimale hydratatie zorgt zoals Hair And Beauty Online zelf al aangeeft op de website. Een extra verwen momentje voor jezelf en voor je haar.
Neem 1x per week even de tijd om dit fijne masker te gebruiken. Dit voedt het haar. Conditioner maakt het zacht en makkelijk doorkambaar maar is vele malen minder verzorgend dat een mask.
Op handdoek droog haar aanbrengen en +-5 minuten in laten werken en goed uitspoelen. Ook in dit product vind je Keratine en Argan Oil maar ook Palm Seed Oil en Shea Butter wat er voor zorgt dat je haar heel zacht en glad wordt.
Moet ik nog benoemen dat hier ook die heerlijke geur aan verbonden is?

Van alle producten moet je echt maar een klein beetje gebruiken en goed uitspoelen is heel belangrijk.

Imperity Bi-Phase, nou mijn excuses maar als iemand aan mij zou vragen wil je mij de Imperity Bi-Phase even aangeven dan had ik echt even een partij moeilijk staan kijken. Ik zou geen idee hebben wat dat is.
Maar inmiddels weet ik het natuurlijk en ga ik het jullie ook vertellen. Het is namelijk een Leave-in Spray Conditioner. En bij mij misschien wel mijn favoriete product uit deze lijn, waarom vertel ik zo. Eerst even de feitjes bespreken natuurlijk.
Dit product bestaat uit twee delen en dus is het belangrijk om voor je dit gebruikt even goed te schudden zodat de samenstelling goed met elkaar kunnen mengen. Vervolgens spray je het simpelweg in je haar, dit kan op zowel nat al droog haar.
Het zorgt ervoor dat je haar makkelijk doorkambaar is en het verzwaard je haar niet. Maar het is dus ook te gebruiken bij de haren van kindjes! En dat is toch wel een reden waarom hij hier zo favoriet is. Onze oudste dochter vind het helemaal geweldig dat zij dit ook mag gebruiken. Net als mama zegt ze dan. En het maakt het borstelen van het haar zoveel makkelijker.

TIP: Als je dit product gebruikt bij het borstelen van het haar van je kindje is het haar daardoor iets vochtig en kan je het haar bijvoorbeeld ook makkelijker vlechten.

En we zijn al weer aangekomen bij de laatste uit het rijtje namelijk de Imperity Argan Oil. Wat doet deze Imperity Argan Oil? het zorgt voor extra glans, bescherming tegen hitte van föhnen, stijltangen, krultangen enz. Je hebt hier maar heel weinig van nodig bij dun haar is één pompje al voldoende en bij wat dikker haar twee. Je verdeelt dit over de lengtes en punten van je haar. Ook zitten hier verschillende vitamines in verwerkt zoals vitamine E en A dit is extra verzorgend voor het haar zeker als het chemisch behandeld is, is dit heel fijn.
Pas wel op dat je niet teveel gebruikt. Als je het gebruikt op nat en droog haar dan kun je beter niet teveel gebruiken omdat het dan snel te vet wordt.

Natuurlijk allemaal heel erg leuk deze feitjes. Maar wat zijn nou eigenlijk mijn persoonlijke bevindingen.
Om even terug te komen op het berichtje wat ik kreeg van een dame die niet tevreden was over de producten, ik ben hier natuurlijk wel kritisch op gaan letten.
Maar doordat ik de combinatie van de shampoo en de conditioner heb gebruikt heb ik gelukkig niks ervaren van droog haar. En zeker niet met de rest van de aanvullende producten.
Omdat dit bij iedereen anders is natuurlijk leek het mij ook een goed idee om mijn man de shampoo te laten testen. Hij is de moeilijkste niet dus hij deed netjes wat ik hem vroeg. (Heel fijn zo’n man)
En zelfs hij vond de geur heerlijk, het mag wel duidelijk zijn dat dit voor mij echt een dik pluspunt is die fijne geur. Hij gaf aan ook geen extreme droogte te ervaren maar ook geen super gladde haren.
Wat voor hem juist perfect is want met gladde haren krijgt hij zijn ultra mannelijke kapsel niet in model natuurlijk. In het begin moest ik even wennen aan de shampoo, doordat er geen sulfaten in de shampoo zitten heb je het idee dat de shampoo minder schuimt.
Maar mijn haar is nog nooit zo schoon geweest. Kort samen gevat: ik ben blij! Ik ben ontzettend blij met deze mooie producten en ik vind het echt een verrijking aan mijn (korte) momentje voor mezelf. Dit gun je iedereen!

Tot slot mag ik dan ook nog wat heel leuks voor jullie doen. Jullie zijn vast net zo enthousiast als dat ik ben en jullie denken hebbennn, hebbennn, hebbennnn.
Ik heb goed nieuws want met de code: Jaimy10 krijgen jullie 10% korting op jawel het hele assortiment van www.hairandbeautyonline.com

En om het even helemaal makkelijk te maken als hier klikt vind je het hele bovenstaande pakket helemaal kant en klaar. Ook nog eens met een fijne korting.
Wees lief voor jezelf en koop eens wat fijns voor jezelf.

xx Jaimy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.