LETTERLIJK! MY BIG FAT WEDDING(DRESS)

Gepubliceerd op 10 juli 2020 om 11:56

Letterlijk! MY BIG FAT WEDDING(DRESS)

Trouwen tijdens je zwangerschap! Yes, i did!
26 november 2016, daar ging die hoor mijn Bub (alsof er meerdere mannen bestaan met die naam) op zijn knieën. En stelde mij de vraag: lieve mooie prachtige Jaim, wil je alsjeblieft met mij trouwen. Na 600 keer oh my god te hebben gezegd zei ik natuurlijk: Ja, heel graag.

28 mei 2018, dat moest de dag gaan worden en hier werkte we naar toe. Wat een hoop voorbereidingen zo’n huwelijk. Ik riep meerdere keren dit doe ik nooit meer hoor! Nu de dag is geweest wil ik nog wel 100 keer trouwen. (Met dezelfde man hoor)

Samen met mijn mams starte de zoektocht naar de perfecte jurk. Na verschillende winkels kwamen we uit bij Prinses bruidsmode in Apeldoorn. We werden hier vriendelijk en netjes ontvangen. Na wat verschillende jurken te passen had ik mijn droomjurk al snel gevonden. Wat een bijzonder moment was dat. Jurk gevonden, check die kon van mijn lijstje.

Of toch niet? 31 december 2017 was daar de positieve zwangerschapstest. Ik kan heel eerlijk zeggen: mijn wereld stond echt wel even op zijn kop. En gehuild heb ik ook. Maar na veel praten met Bub,familie en vriendinnen zakte dat gevoel meer en meer weg. Na een aantal weken mailde ik de bruidszaak met de mededeling dat ik zwanger was. Zij wilde dat ik zo snel mogelijk langs zou komen om de mogelijkheden te bespreken. Dat hebben we gedaan. Er waren meerdere mogelijkheden, maar wat ik het aller belangrijkste vond. Het bleef dezelfde jurk!
De opties waren:

Optie 1
– De sluiting (een rits en knoopjes) zou vervangen worden door een veterband. En hiermee zou het dus verstelbaar zijn.

Optie 2
– De naden moesten worden uitgelegd en ik kon de huidige sluiting behouden.

Natuurlijk hoopte ik op optie twee, maar dat zou afwachten zijn hoe er mijn buik ging groeien. We spraken af dat ik twee weken voor de trouwdatum terug zou komen voor het afpassen. Zo hadden zij de tijd voor het vermaken en had ik nog “maar” twee weken te groeien. Ik vond het zo ontzettend spannend. Maar bij het passen van de jurk werd al snel duidelijk dat we voor optie twee konden gaan. Ik was zo ontzettend blij. De jurk werd afgespeld en werd weg gehangen. Drie dagen voor ons trouwen haalde ik de jurk op en mocht ik hem nogmaals passen. Bij mijn rug stond de jurk (door mijn buikje) wat open. Hij werd opnieuw afgespeld en direct vermaakt. Samen met mijn mams ben ik gaan lunchen en met een uurtje ging de telefoon, de jurk was klaar. Voor de allerlaatste keer trok ik de jurk aan: Perfect!
Hij zat echt perfect! Ik was echt ontzettend blij.

Al het verdriet in het begin van de zwangerschap, de zorgen het was allemaal voor niks. De jurk was prachtig en ik voelde me op en top bruid. Ik ben ontzettend dankbaar voor de lieve en goede service van Prinses bruidsmode in Apeldoorn.

En onthoud, er is altijd een oplossing! Altijd!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.